Bisnes Aiskrim Satu Perniagaan Lumayan

1

Dalam zaman yang semua harga barang naik ini, kita perlu cari pendapatan sampingan untuk menampung keperluan harian. Ada tak anda terfikir untuk menceburi bisnes aiskrim?

Saya pasti ramai yang tidak terfikir mengenai bisnes ini kan?

Apabila sebut mengenai bisnes aiskrim, mesti anda terbayang bawa motosikal sambil bunyi hon atau buka lagu mat kool kawanku kan?

Sebenarnya ada banyak lagi cara untuk menjual aiskrim yang ramai orang tak tahu. Ada banyak lubuk bisnes aiskrim yang boleh memberi pendapatan lumayan yang ramai orang tidak tahu.

Tapi sebelum itu, anda mesti tertanya-tanyakan. Kenapa bisnes ini?

ya…. kenapa bisnes aiskrim?

Untuk pengetahuan anda, salah satu sebab utama kenapa menjual aiskrim menjadi lubuk anda menjana pendapatan lumayan adalah kerana bisnes ini tidak memerlukan modal yang besar.

Ia juga tidak memerlukan anda mempunyai kepakaran yang tinggi.

Anda boleh memulakan bisnes aiskrim scoop, bisnes aiskrim colek dan sebarang jenis aiskrim dengan skil yang rendah sahaja.

Selain menjual secara terus kepada pelanggan, anda juga boleh menjadi pembekal aiskrim kepada kedai atau mereka yang nak berniaga.

Anda hanya perlu mencari mesin pembuat aiskrim yang betul serta panduan bisnes yang ringkas dan tepat untuk anda memulakan bisnes ini.

Nak belajar bagaimana nak bermula?

Tak tahu cara nak buat aiskrim?

Tak tahu lubuk perniagaan aiskrim yang lumayan?

Hasil daripada permintaan maka terhasillah ebook Panduan Bisnes Aiskrim.

Ebook ini ditulis oleh Afiq Dato’ Rusly. Beliau merupakan anda kepada chef terkenal yang juga merupakan penulis buku BestSeller “Jutawan Senyap” iaitu Chef Li.

Ramai yang kenal dengan ayah beliau.

Afiq Dato’ Rusly mempunyai pengalaman yang luas dalam membantu usahawan terutama usahawan muda untuk memulakan perniagaan terutama dalam bidang kulinari.

Antara sumbangan beliau dalam bidang kulinari adalah memperkenalkan Teknik Masakan Komersial yang merupakan teknik masakan yang cepat, tepat dan jimat khusus untuk perniagaan.

bisnes aiskrim

Antara sebab mengapa anda perlu menceburkan diri dalam bidang bisnes ini:

  • Modal permulaan yang rendah
  • Margin keuntungan yang tinggi
  • Tidak memerlukan kemahiran yang tinggi

Dalam ebook Bisnes Aiskrim ini beliau akan menyentuh dari perkara asas mengenai pembuatan aiskrim meliputi dari cara pemilihan mesin membuat aiskrim, harga mesin aiskrim, harga tong aiskrim, cara pembuatan aiskrim yang berkualiti, kenapa aiskirim jenis A berbeza dengan jenis aiskrim B, apa beza antara mesin membuat aiskrim sehingga memperkenalkan lubuk menjual aiskrim yang lumayan yang ramai orang tidak tahu.

bisnes aiskrim

Begitu detailkan kandungan ebook ini?

Saya percaya anda boleh memiliki perniagaan aiskrim yang lumayan selepas membaca ebook ini.

Ebook ini sesuai untuk mereka yang baru nak bermula atau mereka yang dah lama bermula tetapi ingin memperbesarkan lagi perniagaan mereka.

Sekarang anda sudah tidak perlu lagi bersusah payah memohon simpati meminta resepi aiskrim dari mereka yang dah berjaya. Anda boleh dapat semua itu melalui ebook Bisnes Aiskrim ini.

Setiap penerangan mengenai cara pembuatan aiskrim dan resepi aiskrim diterangkan melalui penerangan ringkas beserta dengan gambar untuk memudahkan pemahaman anda.

Anda boleh cuba sekiranya anda tidak percaya dengan saya.

Untuk menambahkan keyakinan anda mengenai ebook ini, anda boleh rujuk kepada testimoni di bawah

bisnes aiskrim

bisnes aiskrim

Jika anda bersedia untuk bermula dengan Bisnes Aiskrim anda sendiri, klik butang di bawah sekarang.

bisnes aiskrim

 

 

1 Comment
  1. Abang Sadi says

    Terima kasih…. saya sudah buat belian tadi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!